Al 27 keer is in ‘t  Fèèr  de Prins van ’t Faantelaand ingeruild. Vorig jaar gebeurde dat voor het eerst tijdens het nieuwe COR-evenement Prinseroile oep de Kiosk. Een Carnavalsavond zoals Carnaval bedoeld is: gezellig en vur iedereen!  In november aanstaande  gaat dat wederom gebeuren. Iedereen is welkom.  Oep de Kiosk. Vrijdag 11-11: zeef die deet!

 

Prinseroile oep de Kiosk  is meer. Het is de officiële opening van weer een nieuw Carnavalsseizoen. De dan ketsnieuwe Jeugdprins laat zich,  samen met zijn Prinses en gevolg, horen en zien. De huidige ‘grote’ Prins, Zijne Hoogheid  Jacobus d’n 26e, wordt  afgetoigd om ruimte te maken voor zijn opvolger: Prins ???

Dit alles tijdens een  avondvullend programma met heul veul muziek en een lekker pilske.

Oep de Kiosk. Iedereen welkom. Op vrijdag 11-11. Zeef de deet!

 

PRINSERAOJE

Voorafgaand aan het Prinseroile oep de Kiosk op 11-11 worden bij het SLOG-radioprogramma Joore laat het horen wekelijk, vijf weken lang hints gegeven voor het  Prinseraoje, de vaste opmaat naar 11-11.

 

JEUGDSAUWELEN en JEUGDRAADPRESENTATIE

Ook de jeugd komt begin november uit hun zomerslaapje: Op zaterdag 5 november haalt de Sauwelende jeugd hun door corona gemiste sauwelmiddag en -avond  in.

Een dag later, op zondagmiddag 6 november, worden tijdens de altijd bijzondere  Jeugdraadpresentatie de nieuwe Jeugdprins en zijn gevolg bekend gemaakt. 

 

Kortom, zeef de deet. Of beter gezegd: zeef de deets!