Allerbeste Faanten en Faantinnen!

Mijn naam is Prins Nelis d’n Irste! Ik ben een geboren en getogen  in het Faantelaand. Ik ben geen prins die in een carnavalsvereniging heeft gezeten of veel heeft betekend voor de Carnaval. Ik sta wel graag klaar voor andere en ben gigantisch trots een Faant te mogen zijn!

Maar om even te beginnen bij het begin. Ik ben geboren en getogen op 20 augustus 1987 in Raamsdonksveer. Vanaf mijn geboorte altijd ‘’daar bij die molen’’ gewoond. Ik heb een fijne, onbezorgde jeugd gehad met mijn zusje Bo en oudere broer Bram. Rondom het huis vele mooie herinneringen gemaakt. De kinderen van de molenaar. Een prachtige omgeving om te wonen als kind.

Ik ben getrouwd met mijn Gitte en we hebben samen 2 prachtige kindjes Kiki en Jip. Wonend aan de kleine donk ben ik nooit ver vertrokken van mijn ouderlijk huis. Laat staan eens te spreken om ’t Veer te verlaten. . . !

Ik ben altijd een fanatieke carnavaller geweest, en was vooral aanwezig tussen het feestgedruis en aan de bar. In mijn jeugdjaren herinner ik me vooral Boelaars. Met mijn ouders en mijn vriendjes rennend en vliegend in zaal en achterin bij de roldeur. Vanaf mijn pubertijd was het vooral de Positive Force en de Praktijk. De laatste 15 jaar is de Witte Leeuw de plaats waar we trouw op vrijdag om 19.00 uur de 1e statafel pakken om de Carnaval in te luiden.

Vanaf jongs af aan was ik graag bij de voetbal te vinden en vervulde daar ook graag vele taken. Hier heb ik ook een fijne groep met vrienden leren kennen. Wat toen Good Luck was  voor mij is later overgegaan op RFC. Het verenigingsleven heeft me altijd aangesproken. Als persoon vind ik het erg fijn om betrokken te zijn bij dingen organiseren waar andere mensen plezier uit halen.

Het bovenstaande samen met mijn trots op Raamsdonksveer ga ik graag deze uitdaging aan. Ik hoop als Prins van t Faantelaand tussen de mensen te mogen staan en waar de Faanten een goed gevoel bij hebben. Alle mensen die ik een extra lach op het gezicht of geluksmoment kan geven is er voor mij weer 1!

Faanten en Faantinnen..

 

Ik hoop jullie tegen te mogen komen tijdens deze prachtige periode. Samen met de (jeugd) Raad, de Cor, Carnavalsverenigingen en niet te vergeten Jeugdprins Thomas en Prinses Sophie gaan we er een Fantastisch jaar van maken!!