Beste Faanten en Faantinnen en alle andere,

De lèste avond van carnaval is er altijd eentje met een lach en een traan. We kijken terug op een faantastisch carnaval, een tijd van samen met elkaar, plezier en traditie. We hebben deze carnavalsdagen laten zien dat we als gemeenschap weer stappen hebben gezet om ons geliefde Faantelaandse carnaval te vieren en vooruit te brengen. Het liep gewoon van ééges.

Maar dit is niet mogelijk zonder de onmisbare steun en inzet van mensen. Faanten, Faantinnen, verengingen en organisaties.. Samen hebben we een hechte band die het hart van ons carnaval vormt.

Snotpinnen, kleine en iets grote Faantjes. Jullie zijn namelijk , de toekomst van ons carnaval. Jullie enthousiasme, energie en creativiteit zijn een inspiratie voor ons allemaal. Jullie laten het echte plezier van carnaval zien en we zijn trots dat jullie met onze tradities dit feestje vieren.

Hoe mooi ons Faantelaand is, dat begrijpt toch niemand. Alleen een faant, die het Faantelaand lief is. Want door de jaren heen blijft t Faantelaand onbetwist, dat stukje Brabant wat het mooiste is.

Bedankt aan iedereen voor hun bijdrage aan dit fantastische carnaval!
Vurzitter,
Richard Hendriks