Dankwoord Prins 2017

op .

 

Wat was het een prachtig Carnaval 2017 in ut Faantelaand. Een carnaval met, wat mij betreft, alleen maar hoogtepunten. En wat was het mooi om dit jaar Prins van ut Faantelaand te mogen. Alleereerst een prachtige aanloop naar Carnaval met o.a. het sauwelen( 14+, jeugd en volwassen), bezoek aan verenigingen, uitstapje naar den Haaykaant voor het buurtlied en Potteschijterslaand voor het Leuteteutenbal .

En vervolgens 7 schitterende dagen gehad tijdens, een voor mij, onvergetelijke carnaval. Van bejaardenbal tot scholenfeest bij Oscars, van optocht tot bezoek Kloosterhoeve en de popverbranding (en alle andere evenementen/activiteiten). Volgens mij hebben alle carnavalsvierders in ut Faantelaand, net als ik, genoten van een mooi en geslaagd carnaval 2017.

Behalve alle mooie en geslaagde evenementen, vond ik het geweldig leuk, wekelijks te bouwplekken te bezoeken, waar de bouwers met passie en enthousiasme me vertelden wat er allemaal weer gebouwd was en wat er allemaal nog moest gebeuren. Mooi om dit eens van dichterbij mee te mogen maken. Verder is de samenwerking met onze collega’s van den Haaykant en Potteschijterslaand in één woord “Faantastisch”.

Prins Sjef d’n Irste en Prins Harry II en jullie raad/stadhouders, bedankt!

Ik wil iedereen bedanken die Carnaval 2017 hebben mogelijk gemaakt, de carnavalsorganisatie, de COR-vrijwilligers, de carnavalsverenigingen, de horeca, de muziekgezelschappen en alle anderen carnavalsvierders. En ik wil de Cor bedanken voor het gestelde vertrouwen dat ik dit jaar Prins van ut Faantelaand mocht zijn. Een speciaal woord van dank aan de Regelèr die mij 4 maanden met raad en daad heeft bijgestaan ! En natuurlijk mijn “tijdelijke vrienden” van de Raad van Elf, waarmee ik een onvergetelijke carnaval heb gehad.

Prins Theodorus d’n Irste