Verkeersregelaars gezocht

op .

 

Om de carnavalsoptocht van Raamsdonksveer in goede banen te leiden mag de optochtcommissie al jaren rekenen op een vaste kern vrijwilligers. Om de optocht van 11 februari 2018 ook weer veilig door de straten van ’t Faantelaand te laten gaan is de optochtcommissie op zoek naar nieuwe verkeersregelaars. Wie wil op carnavalszondag een paar uurtjes helpen én ook nog eens de optocht van dichtbij zien?

 

De verkeersregelaars helpen mee om ruim baan te maken aan de optocht van Raamsdonksveer. Voor enkele plekken langs de optochtroute zoekt de optochtcommissie vrouwen en mannen die een paar uurtjes willen helpen om het andere verkeer in goede banen te leiden én daarbij gewoon de optocht te zien als deze langs komt. Wat wordt van een verkeersregelaar verwacht? Vanaf het begin van de middag van 11 februari staat de verkeersregelaar op straat en helpt mee om de optochtroute verkeersvrij te houden. U krijgt van de C.O.R. (carnavalsorganisatie Raamsdonksveer) een outfit zodat u goed zichtbaar bent als verkeersregelaar. Voor elke verkeersregelaar is er aan het begin van de middag een lunchpakket en aan het einde van de middag een warme hap. Ook is mooi meegenomen dat u als verkeersregelaar een goede plek langs de kant heeft om de optocht te bekijken. Om die dag officieel als verkeersregelaar aan te slag te mogen moet elke verkeersregelaar online een kleine cursus doen. Deze cursus vanaf uw thuiscomputer kost maar een uurtje van uw vrije tijd. Als het nodig is assisteert de optochtcommissie u bij de online cursus.

Draagt u carnaval en de optocht in Raamsdonksveer een warm hart toe, bent u graag buiten en wilt u de handen uit de mouwen steken? Maak dan carnavalszondag 11 februari 2018 een paar uurtje tijd vrij om te helpen als verkeersregelaar. Voor meer informatie of uw aanmelding ( kunt u contact opnemen met Henri Hendriks via 06 – 10 196 279.