1988 - 1990 Prins, Jan van Brummelen

op .

Jan van Brummelen - Prins Jan d'n Irste

Was prins in de jaren: 1988, 1989, 1990

Zijn raadsleden waren:

Henk Verduijn, Johan Kimmel, Ton van der Goes, Sander den Boer, Aad Mutsaerts, Cees Onnekinck, Willem Roest, Henk Stok, Frans Domini, Jan Hoek, Ad Stuij, Ad van Eijl, Dick Dekker, Cor vd Merwe, Jan Kievith, Ad Malfait .

Maakte o.a. het volgende mee:
Via gemeentelijke contacten én contacten met de Stichting Raamsdonkse Karnaval (SRK) bleek het mogelijk om het carnaval op de vrijdagavond voorafgaande aan het leutfeest op het gemeentehuis officieel te openen. De eerste keer in 1988 was een unieke gebeurtenis. Speeches van hoog niveau van Jo van Strien (voorzitter SRK) Hans Bloemsaat (voorzitter COR) burgemeester Schouten en gesauwel van Prins Huubke van Turnhout maakte deze avond tot een succes.

Goede herinneringen bewaar ik aan de beste regelaer van de wereld, mijn steun én toeverlaat Sjaak van den Kieboom, die naast mij zat op een prominente plaats in de Raadzaal van het Gemeentehuis. Burgemeester Schouten had het niet zo op confetti en dat heeft hij geweten…

De sleuteloverdracht vond toen nog plaats op de kiosk omdat Burgemeester Schouten vond dat dat in de openbaarheid diende te gebeuren.

Wijze raad voor de carnavalsvierder: Het leven is waard om geleefd te worden.

{backbutton}